
entre as miñas tarefas familiares de hox estaba axudar a mamá a facer unha empanada que mañá vou a degustar salvaxemente nunha xornada de praia. coa masa sobrante fixen unha oda ao meu embigo. é un rollo moi infantil, pero polo menos ando distraída, esquencendo que teño outras preocupacións meirandes. canto custa facerse maior!!!
:D
ResponderEliminarde atún, si. e estaba boísima!!!
ResponderEliminar(a próxima vez, convídoos aos tres)
miña nai di que pra casar, precisas saber facer a empanada :P
ResponderEliminarNon me diga iso Ictioscopio!!! logo xa case estou preparada!!! co miniña que me miro aínda...
ResponderEliminarben rica que estaba a oko-panada;
ResponderEliminar[o atún é peixe favorito dos osos de tuberías, que non imos ao río a apañar salmóns e temos que nos conformar co que enganchamos nalgunha cociña con disimulo]
fallaron as condicións ambientais, fume e lume non son o mellor decorado para devorar cousa ningunha selvaxemente
ah.. facerse maior costa?, non sei, cando sexa mallor xa che direi... -ehem-
ResponderEliminar