cansa e aínda recuperándome do curso, máis delgada que hai un ano, co pelo no proceso de medre, calzando as zapatillas de meu pai, un sábadonight sen sair e mantendo conversas polo mesenller, a piques de ler o código de Hammurabi en inglés (¿?)...
despois de descubrir a marabilla do stumble e a piques de me converter nunha traballadora mediática dominada polas rutinas de producción (e á que de seguro prohiban falar en galego a menos que se trate de cousas rexionais), e sabendo que vou traballar cunha muller que nunca se cambia de camiseta, pois así andan as cousas. agardando tamén a que o señor O'Xirarei se digne a explicarme como teño que facer para participar no do amigo inblogsíbel... alguén pode axudarme???
despois de descubrir a marabilla do stumble e a piques de me converter nunha traballadora mediática dominada polas rutinas de producción (e á que de seguro prohiban falar en galego a menos que se trate de cousas rexionais), e sabendo que vou traballar cunha muller que nunca se cambia de camiseta, pois así andan as cousas. agardando tamén a que o señor O'Xirarei se digne a explicarme como teño que facer para participar no do amigo inblogsíbel... alguén pode axudarme???
4 comentários:
Nuevamente te digo q es un verdadero placer leerla, y no me cansaré de decirselo munca.
Me encantó lo de la camiseta, jeje. Ya me habían comentado algo por akí. De todas formas, me encanta q los colores dfe mi kerido equipo tb se defiendan por Santiago. Sobre todo, teniendo en cuenta q por esos lugares el Pontevedra es bastante odiado.
Saiba vostede que mo lembrou moitas veces, pero as que estaban baixo os efectos do alcol, non contan. Cóntolle: o de participar no amigo inblogsíbel vai ser algo chungo, porque xa estamos repartidos e tal -non me lembraba-. Pero podo anunciarlle que se vai celebrar unha nova Xantanza no San Clodio a finais de xullo (aínda sen confirmar todo ao 100%) e na que podería participar vostede de mil amores. (ollo cos media mañá!)
idem!!!!!!!1
(no dos media!!!)
Really amazing! Useful information. All the best.
»
Enviar um comentário